ЖИТТЯ

Інформатор на Patreon: чому вам варто приєднатися та що ми там публікуємо

Що ми публікували на Patreon у 2022 році? Зібрали всі матеріали.

Підбиваючи підсумки 2022 року, не можемо не згадати важливе для Інформатора рішення – відкриття власної сторінки на Patreon. Якщо ви досі не знаєте, що це таке, коротко пояснюємо: це ресурс, на якому творчі люди та незалежні інтернет-проєкти можуть заробляти гроші, публікуючи власний контент (тексти, фото, відео, подкасти тощо).

“Ми хочемо ставати ближчими до своєї аудиторії. Давати вам ще більше, ніж можемо на сайті, показувати зсередити життя редакції, ділитися ексклюзивним контентом. Тому для цього відкрили сторінку на Patreon. По-перше, це дозволить нам не перенасичувати сайт інформацією, яка може мати значення не для всіх. По-друге, ми зможемо зібрати разом справжніх прихильників Інформатора, а при цьому ви ще й матимете нагоду дещо допомогти нам фінансово”, – написав редактор Інформатора торік 27 вересня. І з того моменту ми почали наполегливо працювати задля розвитку ще одного нашого невеличкого проєкту.

За цей час на Patreon вийшло чимало відео про життя нашої редакції:

Ми активно писали авторські колонки. Серед них багато досить гострих, особистих, можливо, навіть корисних. Ось вони:

Також ми започаткували постійну рубрику на Patreon. У ній відбираємо найкращі, на нашу думку, коментарі під публікаціями Інформатора. Інколи знаходимо щось реально кумедне.

Деякі матеріали на сайті Інформатора не всі могли прочитати повністю, оскільки повні версії ми публікували лише для наших підписників на Patreon. Можете прямо зараз також долучитись до нашої спільноти і прочитати все відразу.

І звичайно ж, ми, як і обіцяли, розігруємо серед наших патронів призи. Перший розіграш мерча приурочили до Нового року.

У 2023-му не збираємось припиняти роботу над розвитком своєї сторінки на Patreon. Будемо не лише надалі поповнювати основні рубрики, а й шукатимемо нові формати. Загалом буде цікаво. Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що раніше Інформатор підбив підсумки 2022 року, пригадавши всі його головні події. Публікація – за посиланням.

Віталій Усик та редакція інтернет-видання Інформатор Переяслав

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору