ЖИТТЯ

Apple Watch Series 8: огляд девайсу

Apple Watch Series 8 – оновлений стильний аксесуар, з яким ви можете контролювати своє здоров’я, зробити тренування більш ефективними та комфортними. Цим функціонал не обмежується. Пропонуємо коротко ознайомитись із ключовими можливостями гаджета.

Дизайн та екран

Apple Watch у 8-му поколінні створені в мінімалістичному стилі та представлені одразу у чотирьох кольорах – червоному, сріблястому, Midnight та Starlight. Корпус створений із повторно переробленого алюмінію (легкого, але міцного), а екран покритий сапфіровим склом. Це забезпечує максимальний захист в екстремальних умовах – Еппл Вотч не бояться води, ударів, інших зовнішніх впливів.

Процесор Apple S8 став потужнішим і продуктивнішим, за замовчуванням встановлена новітня операційна система watchOS 9.

Екран створений за технологією Retina LTPO. Він не може похвалитися великими габаритами – діагональ може бути 41 або 45 міліметрів, проте за рахунок високої яскравості читати повідомлення та використовувати меню дуже зручно.

Для керування виробник рекомендує використовувати фірмове коліщатко Digital Crown. Дизайн інтерфейсу можна вибрати, їх у пам’яті зберігається кілька. Крім колеса керування, на корпусі є лише одна кнопка – включення.

Ключові функції

Основні функції спрямовані на контроль за фізичним навантаженням та показниками здоров’я. Девайс підрахує кроки та калорії, з урахуванням особистих параметрів та режиму фізичного навантаження, ваги, частоту серцевих скорочень. За пульсом годинник слідкує на постійній основі, і якщо його параметри стануть надто високими або надто низькими, гаджет повідомить про це. Значні поновлення отримав трекінг сну, а бібліотека тренувань отримала нові режими.

Розумний годинник можна використовувати як плеєр, що дуже зручно під час пробіжок і тренувань. До нього підключаються бездротові навушники.

Було доопрацьовано систему синхронізації з іншими “яблучними” пристроями. Можна приймати дзвінки, надсилати повідомлення або вести спільний календар на ноутбуці. До нього можна вносити дані про здоров’я, розклад тренувань та своїх особистих справ. Переглядати свій календар з невеликого екранчика годинника зручно, а для заповнення зручніше використовувати інші девайси. Також є вбудований модуль безконтактної оплати, тому на тренування можна вирушати без гаманця.

Купити новинку на найкращих умовах пропонує фірмовий інтернет-магазин продукції Apple My Cloud Store. Тут ви можете замовити новинку за демократичною ціною та з гарантіями якості. Доставка охоплює всю Україну.

Рекламний матеріал

Нагору