ЖИТТЯ

Чоловік у нетверезому стані в’їхав у відбійник: як минуло 10 січня для поліції Переяслава

За добу 10 січня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 10 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:46. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що 31 грудня у нього з будинку викрали документи на будинок. Злому до будинку не було. За цим фактом наразі проводять перевірку.

15:19. Переяслав. Поліції повідомили, що до будинку проникли невідомі особи, ймовірно попередньо підібравши ключі. Заявник вказав, що порядок речей змінено та викрадені кошти. За цим фактом наразі проводять перевірку.

20:30. Переяслав. Заявник поскаржився поліції на колцентр міськради. Вказав, що з ним розмовляють російською. Заявник звернуся з метою інформування, поліція взяла до уваги повідомлення.

23:20. Дівички (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили про ДТП біля заправки. Вказали, що чоловік у нетверезому стані на жигулях в’їхав у відбійник. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (Передбачає настання адміністративної відповідальності у тому числі за відмову особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку): у Переяславі.

Нагадаємо, що 9 січня на Переяславщині водій з’їхав у кювет. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору