ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: де знайти затишок та спокій біля Дніпра, розповіла Анна Сахно

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Що радить відвідати Анна Сахно?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Сьогодні своїм улюбленим місцем поділилась голова молодіжної ради Переяслава Анна Сахно. Вона радить побувати біля каналу Дніпра.

Як дістатися? Доїжджаючи до спортбази, треба виїхати на асфальтовану дорогу в бік села Стовп’яги. Їхати попід центральним пляжем, нікуди не звертаючи, до дачного кооперативу “Швейник”. Потім буде поворот праворуч у ліс, де можна знайти це місце. Там є багато гарних місцин, де можна погуляти та відпочити.

Чим це місце особливе? Я дуже люблю гуляти біля води, лісу, загалом на природі. Ці місця приносять мені спокій. Там є багато виходів до води. Колись я там навіть зловила невеличку рибку. Це місце ще не дуже засмічене людьми, тому що розміщується відносно далеко. Там тихо та затишно.

Коли відкрила це місце? Близько 8-9 років тому ми з друзями шукали місце, де можна стати на ночівлю, тож поїхали в кінець каналу. Тепер постійно їздимо туди відпочивати.

Особлива згадка. Ми з чоловіком почали туди традиційно їздити ще під час моєї вагітності. Потім вже їздили з донечкою. Інколи вибирались та їхали збирати гриби всією сім’єю.

Ще кілька рекомендацій. Я б порекомендувала піти пішою прогулянкою до Лісового озера повз музей просто неба. Гарна місцевість біля готелю “Любокрай”.

Нагадаємо, що минулого тижня про своє улюблене місце розповіла Анастасія Бурчик. Що вона радить відвідати, дізнавайтесь тут.

Оксана Симоненко

Фото надала Анна Сахно

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору