ЖИТТЯ

Київщину 14 січня атакували ракетами: що відомо

Російські війська завдали ракетного удару по Київщині. Що треба знати?

Зранку 14 січня російські війська атакували Київ та область ракетами. На Київщині пошкоджені 18 приватних будинків. Понівечені дахи та вікна. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба, передає Інформатор.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко зазначив, що влучання зафіксували у житлову забудову у селі Копилів Бучанського району.

У Києві станом на 11:30 є влучання в об’єкт інфраструктури. Без критичних руйнувань та загоряння. Постраждалих немає. Про це сповістили у Київській міській військовій адміністрації. “В Голосіївському районі через уламки ракети відбулось загоряння в складській металевій будівлі на площі 20 кв. м та пошкоджено дах на гаражі. Без потерпілих. В Дарницькому районі уламками ракети пошкоджено два автомобілі, потерпілих немає. Інформація уточняються”, – йдеться у повідомленні.

Ракети, якими обстріляли Київ, скоріш за все летіли за балістичною траєкторією з північного напрямку. Балістика не є доступною для виявляння і збивання, – прокоментував речник Повітряних Сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк попередив про ймовірність масованого ракетного удару найближчим часом.

Нагадаємо, що 31 грудня російські війська завдали масованої ракетної атаки по Україні. Повітряна тривога тривала понад 3 години. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору