ЖИТТЯ

Замерзлі водойми та фото з дітлахами: що публікували в Instagram жителі Переяслава

Що публікували переяславці в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

У Instagram цього тижня переяславці публікували фото з прогулянок біля замерзлих водойм. Такі знімки хочеться мати у своїх профілях, адже виходять вони неймовірно гарними. Також було багато фото з малечею. Інформатор покаже всі найкращі публікації.

Зараз погода не надто сприяє тому, щоб фотографуватись надворі. Але для гарних світлин і морозець не завадить. Особливо, якщо тепло вдягнутись.

@__viktoria__2404

Дуже атмосферні фото переяславці робили на замерзлих водоймах. Хтось їздив чи ходив туди з друзями, а дехто прогулювався з родиною.

@zinchenko_26_

@viktoria___marchenko

@vikki_sadovska

@morskasonya

Фото з дітьми заполонили простори Insatagram. На світлинах можна побачити, як маленькі переяславці проводять цю зиму. Дехто гуляв з рідними в центрі міста, а хтось залишався вдома.

@zuk.anastasia

@julykanivets

@tkachukali

@fortunesfavourite

@zuk.anastasia

Нагадаємо, що минулого тижня переяславці публікували в Instagram фото, у яких відчувався різдвяний настрій та зимовий затишок. Їх ви знайдете тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

 

Нагору