ЖИТТЯ

На Переяславщині хулігани викликали “швидку” без потреби: медики звернулись до поліції

За дві доби переяславські поліцейські мали 36 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 17 та 18 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 36 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

17 січня, 16:08. Вовчків (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що її 12-річну доньку наочно знайомий дорослий чоловік намагався поцілувати. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву та пояснення, опитали всіх учасників події. Факт розбещення неповнолітньої не підтвердився.

23:55. Яготин. Надійшло повідомлення про ДТП. У одного з постраждалих діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій плеча. У іншого – закрита травма гомілки. Матеріали справи передали до відділу поліції Яготина, а постраждалих доставили до переяславської лікарні.

18 січня, 7:55. Переяслав. Поліції повідомили, що на вході до супермаркета лежить граната. Інформація не підтвердилась.

12:56. Переяслав. Заявник повідомив, що з його банківської картки зняли близько 9900 гривень. Зазначив, що особисті дані нікому не передавав. За цим фактом проводять слідчі дії.

13:46. Дівички (Дівиківська ТГ). Поліціянти при в’їзді в село зупинили авто Skoda під керуванням чоловіка 1971 р.н. Під час перевірки документів виявили, що авто немає у базі реєстрації. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відібрали заяви та пояснення. Проводять слідчі дії.

13:58. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автівки Kia Optima та Chevrolet Lacetti. За цим фактом водії склали європротокол.

17:50. Переяслав. Поліції повідомили про крадіжку продуктів харчування у супермаркеті. Така ж ситуація сталася о 18:03, але вже в іншому супермаркеті. За цими фактами відібрали пояснення. Наразі проводять слідчі дії.

19:22. Студеники (Студениківська ТГ). Медики повідомили, що невідомі телефонують у “швидку” із завідомо хибними викликами. Після приїзду бригади в село кажуть, що то був жарт. Справу передали на розгляд дільничому.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Дем’янцях (Переяславська ТГ), Семенівці (Студениківська ТГ), Пристромах (Студениківська ТГ) та Гланишеві (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що вранці 18 січня у Броварах поруч із дитячим садком та житловим будинком розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору