ЖИТТЯ

“Зимова листівка”, обереги для воїнів, “Малюємо зайчика”: у Переяславі проведуть майстер-класи для дорослих та дітей

У Переяславі влаштовують цікаві безкоштовні майстер-класи. Як провести найближчі дні?

Увесь тиждень чекаємо вихідних, аби відпочити тілом та душею, зайнятися улюбленою справою або присвятити час чомусь новому та цікавому. 20 та 21 січня пропонуємо вам зануритись у творчу атмосферу: відвідайте майстер-класи з гравюри від Романа Кірпи, з виготовлення оберегів для військових або з малювання для малечі. Інформатор зібрав усі актуальні анонси.

Майстер-клас “Зимова листівка”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (мистецька галерея)

Коли: 20 січня, перенесено на 15:00

Ціна: безкоштовно, за попередньою реєстрацією за тел. (063)104-11-48

Якщо ви бажаєте навчитись чомусь новому та зробити щось своїми руками, завітайте на безкоштовний майстер-клас, який проведе Роман Кірпа. Талановитий художник-ілюстратор, дизайнер та викладач Переяславської художньої школи ім. Петра Холодного навчить вас робити зимову ластівку у техніці ліногравюри.

МАЙСТЕР-КЛАС з виготовлення оберегів

Де: Переяславська публічна бібліотека, вул. Сковороди, 60

Коли: 20 січня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Якщо ви бажаєте цікаво та з користю провести час, то чудовий варіант – завітати до бібліотеки. Там для всіх охочих майстер-клас із виготовлення оберегів для військових. Проведе його майстриня Алла Літкова.

МАЙСТЕР-КЛАС “Малюємо зайчика”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 21 січня, 13:00

Ціна: за донат для ЗСУ та за попередньою реєстрацією

Проведіть час у творчій атмосфері. Вже вкотре для учнів 1-3 класів у молодіжному центрі проведуть майстер-клас із малювання зайчика. Чудова нагода, аби створити щось своїми руками та провести час із користю. Гарний настрій і приємна компанія гарантовані.

Нагадаємо, що в Інформатора є рубрика “Улюблені місця Переяславщини”. Анастасія Дудка розповіла, чим вражає “Алея слави” на заході сонця.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору