ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: чому “Алею слави” варто побачити на заході сонця

Жителі Переяславщини продовжують розповідати про улюблені місця. Що радить відвідати Анастасія Дудка?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Сьогодні своїм улюбленим місцем поділилась студентка Київського університету інтелектуальної власності та права Національного університету “Одеська юридична академія”, переяславка Анастасія Дудка. Вона розповіла про “Алею слави” у Переяславі.

Як дістатися? Це місце розміщується на проспекті Червоноармійців, 2 (тепер – вулиця Покровська – ред.). Дістатись із автостанції туди можна практично будь-якою маршруткою, слід вийти на зупинці біля ресторану “Покровський”. Але я особисто люблю ходити туди з друзями пішки.

Чим це місце особливе? Особливо влітку “Алея слави” викликає у мене захоплення. Найбільше люблю там бувати ввечері: коли заходить сонце, це місце набуває нових барв. А той, кому таке цікаво, може зблизька подивитись на військову техніку, яка там стоїть, та ще й за бажання залізти на неї.

Коли відкрила це місце? Про нього я знала давно. Але три роки тому, прогулюючись ввечері з подругою, вирішили туди сходити. І ось уже третій рік поспіль ми обов’язково влітку там буваємо. Не можемо піти звідти без красивих фотографій.

Особлива згадка. Кожна згадка по-своєму особлива. Це місце асоціюється у мене із часом, проведеним з друзями, приємними вечорами та смачною кавою. Пам’ятаю, одного разу так засиділися, що ледве встигли до комендантської години додому.

Ще кілька рекомендацій. Варто поїхати до Дніпра, там теж є дуже багато красивих місць. Зокрема, на пляжі влітку можна гарно провести час із друзями.

Нагадаємо, що минулого тижня про своє улюблене місце розповіла Анна Сахно. Де вона радить побувати, читайте тут.

Фото надала Анастасія Дудка

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору