ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік посварився з дружиною, вона пішла на вечірку і зникла

За добу переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 19 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:36. Переяслав. Заявниця повідомила, що на території місцевого кафе створили приватний зоопарк, де власники жорстоко поводяться з тваринами та неналежно доглядають їх.

19:08. Переяслав. Працівниця кафе повідомила, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння відмовляється покидати заклад та неадекватно поводиться. Зрештою його доставили до місця проживання.

20 січня, 0:07. Переяслав. Надійшло повідомлення, що жінка, відкриваючи вікно, з власної необережності порізалася склом, яке розбилося. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

1:16. Хоцьки (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що його дружина зникла. Була на вечірці, востаннє виходила на зв’язок за 4 години до цього. Заявник із нею посварився. Відомо, що жінка знайшлась. Жертвою злочину не стала.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, та по одній у Мазінках (Переяславська ТГ), Леляках (Студениківська ТГ) та Соснівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині чоловік зґвалтував вагітну жінку, його ув’язнили на 9 років. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору