Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Переяславі влаштували урочистості до Дня Соборності України

У Переяславі провели урочистості до Дня Соборності. Як це було?

22 січня в Україні відзначають річницю з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. У п’ятницю, 20 січня, з цієї нагоди у міській раді влаштували урочистості та патріотичний концерт, присвячений Дню Соборності України. Про це повідомили на сайті Переяславської міської ради, передає Інформатор.

Зі святом присутніх привітав міський голова Вячеслав Саулко та ректор Університету Григорія Скороводи у Переяславі Віталій Коцур. Віталій Вікторович презентував міському голові унікальний проєкт Інформаційного агентства Міністерства оборони України “Армія Inform” про коротку історію збройних конфліктів з росією – “30 війн із Zаклятим сусідом”.

Патріотичний концерт відбувся за участі артистів Центру культури і мистецтв Єлизавети Хандошко, Дарини Семенчук, Ганни Ляч та учасників студії конферансу.

Урочистості провели у міській раді

Виступає Ганна Ляч

 

Віталій Коцур претзентував Вячеславові Саулку унікальне видання

Захід провела Влада Черненко

Нагадаємо, що у Переяславі, попри воєнний стан, відзначили Водохреще. Як це було, дивіться за посиланням.

Фото: сайт міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору