Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

“Sex education”, поетичне зібрання, кіновечори: як провести цей тиждень у Переяславі

У Переяславі цього тижня влаштують цікаві заходи. Куди можна сходити?

Зазвичай у будні всі плідно працюють, але іноді їх хочеться розбавити чимось яскравим. Пропонуємо цікаво та корисно провести робочий тиждень із 24 до 27 січня у Переяславі. Відвідайте семінар відомої блогерки, завітайте на перегляд фільму “Щедрик” та мультфільму “Кіт у чоботях” та долучіться до благодійного заходу на підтримку ЗСУ. Інформатор зібрав усі актуальні анонси.

СЕМІНАР-НАВЧАННЯ “Sex education”

Де: Переяславський центр культури і мистецтв (перший корпус)

Коли: 24 січня, 13:00

Ціна: безкоштовно, за попередньою реєстрацією 

Якщо ви бажаєте корисно провести свій час, пропонуємо відвідати семінар-навчання “Sex Education”. Відома психологиня та блогерка Анастасія @utrusakh проведе для молоді корисний та пізнавальний семінар, спрямований на розвиток статевого виховання та сексуальної грамотності. Вік учасниць – 17 і більше років.

БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД “СТОРІНКИ ТВОРЧОСТІ ОЛЕКСАНДРА МАТВІЄНКА”

Де: Будинок художньої творчості, вул. Івана Мазепи, 27

Коли: 24 січня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Проведіть час у творчій атмосфері. У будинку художньої творчості проведуть благодійний захід “Сторінки творчості Олександра Матвієнка” на підтримку Збройних сил України. Олександр Матвієнко – поет, видавець збірок поезій. Це чудова нагода, аби допомогти нашим захисникам та дещо відпочити душею.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ “КІТ У ЧОБОТЯХ 2”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 26 січня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Молодіжний центр “Зустріч” запрошує на сімейний сеанс перегляду мультфільму “Кіт у чоботях 2”. Сміливий та винахідливий Кіт у чоботях завжди був улюбленцем публіки. Не боятися жодних труднощів йому допомагало усвідомлення того, що в запасі він, як і кожен кіт, має 9 життів. Одного разу, потрапивши у халепу, Кіт дізнається що в нього залишилось останнє життя. Разом із Кицею М’яколапкою він вирушає у далеку подорож на пошуки міфічного “останнього бажання”. Воно має допомогти йому поновити кількість життів.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ “ЩЕДРИК”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 26 січня, 18:00

Ціна: безкоштовно

Відразу ж після мультика можна буде подивитись фільм “Щедрик”, який занурить в історію України, народу та традицій. На межі зіткнення імперій, у безвиході окупації та пастці Другої світової війни опинилися три родини, які живуть під одним дахом. Українська, єврейська та польська сім’ї однаково відчули на собі утиски як Третього Рейху, так і карального режиму СРСР. У безвиході поневолення українська родина приймає до себе дітей, батьки яких стали жертвами окупантів, та самовіддано оберігає їх, наче власну донечку Ярославу. Дівчинка понад усе мріє примирити увесь світ завдяки українському “Щедрику”, який намагаються стерти з її пам’яті. Та слова святкової пісні ведуть до світла у суцільному мороці німецького та радянського поневолення.

ТЕМАТИЧНИЙ ЗАХІД ” КРУТИ ІСТОРІЯ УКРАЇНСЬКОЇ НЕСКОРЕНОСТІ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 27 січня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Запрошуємо провести вечір за переглядом фільму “Крути”. У неспокійну зиму 1918 року до Києва підступила чотиритисячна Червона армія задля захоплення міста. На противагу їй уряд УНР виставляє 400 осіб наявного складу, більша частина якого – студенти. Серед ополченців перебувають і брати Савицькі, загону яких належить вступити в нерівний бій із ворогом біля залізничної станції Крути.

Нагадаємо, що у Переяславі виготовляють обереги для захисників. Про останній майстер-клас дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору