ЖИТТЯ

Діти та друзі, фотосесії та селфі: що публікували в Instagram жителі Переяслава

Що публікували переяславці в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

У Instagram цього тижня переяславці публікували фото з дітьми та родиною, а також селфі та знімки з друзями. Цікаво, що люди не охоче фотографувались на вулицях міста. Але все ж в кожному відібраному нами фото є щось особливе. Інформатор покаже всі найкращі публікації.

Фото з дітками завжди викликають усмішки і почуття тепла. У переяславців часто можна помітити саме такі світлини в соціальних мережах. Дехто навіть дає нагоду поспостерігати за таїнством хрещення немовлят.

@yana.ryndych

@anya_palatna

@veronikaosipkova

Те, що завжди актуальне та грітиме душу навіть через багато років, – фото з друзями. Такі моменти хочеться якнайдовше залишити в пам’яті. Містяни охоче діляться щирими публікаціями у себе на сторінках.

@20_еgorka_06

@_an_ignatenko

І куди ж звісно без індивідуальних фото та селфі? Цього тижня переяславці активно викладали власні знімки, зроблені як на звичайну камеру, так і на професійну. Фотосесія – це чудовий спосіб підняти собі настрій.

@kononenko_29_

@anewqx

@___akimenko__

@ekaterina.latishova

@bobrovskaya_ann

А публікувати свої фото у соцмережах, переглядати стрічку з атмосферними знімками друзів допоможе компанія ХатаNet. Вона забезпечує інтернетом своїх користувачів навіть тоді, коли немає електроенергії. До того ж завжди відкрита до абонентів та щиро приймає їх у своєму затишному офісі на вулиці Богдана Хмельницького, 50.

Нагадаємо, що минуло тижня переяславці публікували в соцмережах фото із купання на Водохреще та заходи сонця. Їх можете побачити тут.

Партнерський матеріал

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору