ЖИТТЯ

У Переяславі в трьох чоловіків поліцейські виявили наркотики

За добу 1 лютого переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 1 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:49. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автівки Жигуль та Audi. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.). 

10:52. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що до неї прийшов племінник, який неадекватно себе поводить, погрожує фізичною розправою та каже, що спалить будинок. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що конфлікт врегулювали мирним шляхом. Претензій морального та матеріального характеру ніхто ні до кого не має.

11:09. Переяслав.  Поліціянти зупинили громадянина 1997 р.н., у якого при поверхневі перевірці виявили згорток з наркотичною речовиною, а саме 0,3 г амфетаміну. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту – караються штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років).

13:23. Циблі (Циблівська ТГ). При перевірці документів громадянки 1997 р.н., поліціянти встановили, що особа перебуває у розшуку ГУНМ міста Черкаси. Інформацію та пояснення передали до Черкаського управління поліції.

15:07. Переяслав. Під час поверхневої перевірки громадянина 1983 р.н., поліціянти виявили поліетиленовий пакет чорного кольору, в якому знаходилась суха рослина, зовні схожа на коноплю у кількості 10 г. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 309 ККУ.

17:38. Переяслав. Поліція зупинила громадянина 1993 р.н., у якого виявила паперовий згорток з подрібненою коричневою речовиною, зовні схожу на канабіс у кількості 10 г. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 309 ККУ.

19:41. Вовчків (Переяславська ТГ). Поліції повідомили, що біля пошти мешканець села побив двох військовослужбовців. Чоловіка затримали. Конфлікт врегулювали мирним шляхом, наряду поліції ніхто не потребував.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 1 лютого у Переяславі таксист не дочекався замовника, хоча отримав завдаток. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору