ЖИТТЯ

Як провести найближчі дні на Переяславщині: афіша подій

На Переяславщині цього тижня влаштують заходи для дітей та дорослих. Куди можна сходити?

Наступні декілька днів ви можете провести цікаво та захопливо, як в Переяславі так і на Переяславщині. Приєднуйтесь на спільний перегляд супергеройського фільму та більш сімейного мультфільму, які будуть у молодіжному просторі “Зустріч”, а якщо хочете навчитись чомусь новому і долучитись до благодійної справи то можете завітати на майстер-клас по виготовленню окопних свічок в Єрківці (Дівичківська ТГ). Інформатор зібрав актуальні анонси.

МАЙСТЕР КЛАС “ПЛЕТІННЯ КИЛИМКІВ”

Де: читальна зала Переяславської публічної бібліотеки

Коли: 3 лютого, 14:00

Ціна: безкоштовно

Проведуть майстер-клас від Літкової А.В. під назвою “Плетіння килимків”. Всі бажаючі можуть долучитись.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ “ЧОРНА ПАНТЕРА. ВАКАНДА НАЗАВЖДИ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв

Коли: 3 лютого, 17:00

Ціна: безкоштовно

Молодіжний простір “Зустріч” запрошує на спільний перегляд цікавого супергеройського фільму. Фантастичний бойовик “Чорна пантера: Ваканда назавжди” – пряме продовження однойменного фільму 2018 року. Фільм є тридцятим за рахунком у кіновсесвіті Marvel.

Фантастичний фільм “Чорна Пантера 2: Ваканда назавжди” розповідає історію виникнення сильної цивілізації, коли протягом кількох століть люди намагалися відшукати легендарне місто Ельдорадо, землі якого приховують у собі незліченні багатства. Конкістадори були впевнені, що місто знаходиться на території Південної Америки, але їхня думка виявилася помилковою. В африканській гущі золоті пустелі приховують від цікавих очей Ваканду. Тут час тече зовсім інакше, в надрах зберігаються скарби та міфічний метал, названий вібраніумом. Таємничий дух Чорної пантери захищає це місце. Він блукає по всьому світу, після чого повертається до рідного міста. Проте історія короля ТЧали раптово обірвалась і країна повинна обрати нового короля. Крім того жителям Ваканди загрожує грізний Немор, який представляє підводний народ та прагне захопити владу в Ваканді.

МАЙСТЕР-КЛАС ПО ВИГОТОВЛЕННЮ ОКОПНИХ СВІЧОК

Де: Єрківці (Дівичківська ТГ). Сільський будинок культури.

Коли: 4 лютого, 11:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на цікавий майстер-клас по виготовленню свічки тривалого горіння в будинок культури села Єрківці. Ви зможете отримати практичні навички для створення окопної свічки власноруч. Нашим захисникам як ніколи потрібна підтримка та допомога, тому це чудова нагода аби згуртуватись разом та якнайшвидше наблизити Перемогу. Також ви можете приносити додаткові матеріали: використані баночки та свічки.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ “ВЕЗІННЯ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв

Коли: 4 лютого, 15:00

Ціна: безкоштовно

Мелані – добродушна дівчинка, яка вважає, що вона є абсолютною невдахою. У неї буквально все валиться з рук. Її ранок починається з розлитої гарячої кави, вона може спіткнутися об поріг, робота мрії вислизає прямо з-під носа, а день закінчується гучним скандалом із сусідами, яких вона затопила. Героїня мультфільму практично зневірилася і вирішила, що білої смуги їй не бачити як своїх вух. Постійні невдачі йшли за нею безмовною тінню, що викликало в її голові величезні сумніви. Коли надія практично зникла, сталося несподіване диво. Мелані потрапляє у паралельну реальність, де зустрічає магічних істот із дитячих казок. Вона постала перед ними справжнім героєм, який урятує їх тендітний світ. Магічна країна під загрозою. Порятунок може прийти лише з великою світлою силою. Мелані поєднує свої зусилля з новоспеченими друзями і вирушає на пошуки справжньої удачі, про яку мріяла все життя.

Нагадаємо, що нещодавно ми дізнавались чи знають жителі Переяслава діалектизми із заходу України. Сюжет дивіться тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору