ЖИТТЯ

Випав сніг – настав час робити зимові фото: що публікували в Instagram жителі Переяслава

Що публікували переяславці в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

У Instagram цього тижня переяславці публікували різноманітні фото. Знімки вийшли яскравими та неповторними. Переважно містяни постили фото з малечею, зимові знімки та просто гарні світлини. Інформатор покаже найкращі публікації.

У Переяславі цього тижня нарешті хоча б трішки засніжило. Зимові фото переяславців на просторах Instagram не перестають радувати око. Всі знімки цікаві по-своєму, вони вирізняються неповторною атмосферою серед інших фотографій у стрічці.

@yanamozgovaya

@ket587

@tatiana__hrabovska

@lesyakotsur

Діти ростуть дуже швидко, тому краще зафіксувати на знімках ці милі щічки та малесенькі ніжки. Малеча радує батьків та додає в їхні життя емоцій, які змушують дивитись на світ інакше: не по-дорослому, а дитячими очима.

@yulya_chayka

@sveta_ottsevych

@gretaburavel

Кожна дівчина хоча би раз у житті хотіла для себе красиву професійну фотосею. Такі знімки є і у профілях красунь-переяславок.

@tomasch.beauty

@kucheraniut

Втім, є й дуже багато людей, які роблять селфі. Таким чином кожен сам визначає, як краще позувати та яку емоцію показати підписникам.

@21brown_eyes21

@k_s.t.e.p.a.n.o.v.a

@alina_kovalovska

Нагадаємо, що минуло тижня переяславці публікували в соцмережах фото дітей та друзів. Їх ви можете побачити тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору