ЖИТТЯ

На Переяславщині один будинок обікрали, а в іншому розбили вікно

За добу 6 лютого переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 6 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:32. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автівки Mazda та Renault Logan. Відомо, що водії склали європротокол.

10:56. Переяслав. Поліції повідомили, що хтось розбив вікно в під’їзді будинку. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

14:14. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що з його банківської карти зняли гроші. За цією справою правоохоронці зібрали відповідні матеріали. Наразі проводять перевірку.

15:45. Вовчків (Переяславська ТГ). Жінка повідомила про крадіжку в її будинку. Про це їй розповіла працівниця, яка фіксує показники лічильника, оскільки сама перебуває не вдома. Зазначила, що у дверях збили замок, викрали телевізор та кухонну техніку. За цим фактом зібрали необхідні матеріали. Триває перевірка.

20:31. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що на його присадибній ділянці викрали дровокол та бензиновий двигун. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 4 лютого на Переяславщині норка залізла до сараю та задавила 34 курки. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору