ЖИТТЯ

Яким букмекерам можна довіряти свої гроші, а яким не варто?

Гральний бізнес в Україні поступово виходить з тіні закону. Починаючи з 2020 року, букмекерські компанії можуть придбати українську ліцензію та вести бізнес відкрито та не маскуючись, як це було раніше. Умовою є відсутність звʼязків з росією, що стало вироком для більшості нелегальних букмекерських контор в Україні, які так чи інакше походять з росії. Але декому все ж вдалося задовольнити всі критерії і легалізувати свою діяльність: букмекерам Parimatch, Vbet і Favbet.

Букмекер українського походження Parimatch став першим, що отримав ліцензію у 2021 році. Представники Parimatch неодноразово наполягали на важливості українського ринку, попри те, що головний офіс компанії знаходиться на острові Кіпр, а головний напрямок розвитку компанії наразі спрямований на країни Азії і Африки. Parimatch є офіційним та досвідченим букмекером в Україні, але варто бути обачними з бонусними пропозиціями і завжди уважно читати умови. Якщо ви не розумієте умови відіграшу, вам буде важко довести, що бонус був успішно відіграним і можете втратити кошти.

Вірменський букмекер Vbet став другим ліцензованим букмекером, придбавши ліцензію всього лише кількома місяцями пізніше за Parimatch. На сьогодні, Vbet є беззаперечним лідером на ринку, пропонуючи не лише вигідні умови для ставок на спорт, а й неперевершений дизайн сайту, де простота поєднується з широким функціоналом. 

Останнім ліцензію придбав український букмекер Favbet, який працює в Україні з 1999 році і відомий багатьом українцям завдяки своєму агресивному маркетингу і наземним пунктам прийому ставок. На сайті Favbet ви знайдете менше можливостей для ставок, ніж у інших букмекерів, але для новачків цей сайт є простим і інтуїтивно зрозумілим. Досвідчені гравці оцінять високі ліміти ставок, які дозволяють робити вищі ставки на події. Втім, як і Parimatch, Favbet має складні умови відіграшу бонусів, тож обирати цього букмекера заради бонусу не варто. 

Чи можна довіряти букмекерам без ліцензії.

Букмекерам без ліцензії довіряти не варто, адже ви ризикуєте не тільки своїми грошима, а ще й персональними даними та доступом до банківської картки чи іншого платіжного методу. Букмекери, які приймають ставки без ліцензії, не несуть відповідальності за свої дії та щодня ризикують бути викритими та заблокованими. Таким чином, робота з клієнтами не є пріоритетом подібних букмекерських контор і вам не вдасться довести свою правоту у випадку виникнення непорозуміння. Тож якщо ви вирішили зробити ставку на спорт, робіть це виключно у легальних букмекерів і на суму, яку готові програти. Памʼятайте, що ставки на спорт – це розвага, а не спосіб заробітку. 

Рекламний матеріал

Нагору