ЖИТТЯ

Ректор університету Переяслава Віталій Коцур зустрівся з митрополитом всієї України Епіфанієм

Ректор переяславського університету зустрівся з митрополитом Епіфанієм. Обговорили важливі теми.

7 лютого ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур зустрівся з митрополитом Київським та всієї України Епіфанієм. Поговорили про важливість освіти, її духовного наповнення, психологічної адаптації студентів до навчання у воєнний період та співпрацю. Про це Віталій Коцур повідомив у Facebook, передає Інформатор.

“Розповідав про історію задуму побудови на території закладу каплички святих рівноапостольних Кирила та Мефодія. Зазвичай саме з цього святого місця починаються чи не всі офіційні університетські заходи, адже хвилиною мовчання віддаємо шану полеглим на війні студентам університету та колегам-освітянам, які пішли у кращі світи”, – поділився Коцур.

Ректор повідомив, що заходи, які попередньо запланували з митрополитом Епіфанієм, спрямовані саме на підвищеня духовності студентства, особливо зараз, коли триває війна.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як можна провести цей тиждень у Переяславі. Актуальна афіша – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору