ЖИТТЯ

Було/не було із Олександром Петрунею: розмова зі смаком перцю, шмарклів та бруду

За життя людина може спробувати багато чого. Що цікавого робив підприємець та мандрівник Олександр Петруня?

Якщо ви підтримуєте Інформатор на Patreon, то не лише отримуєте ексклюзивні публікації про життя редакції, а й самі можете стати героєм особливих сюжетів. Зі співзасновником компанії ХатаNet та нашого видання Олександром Петрунею ми записали цікаве відеоінтерв’ю у форматі “було/не було”.

Підготували список із 99 справ, які людина могла б зробити у своєму житті. А оскільки наш гість ще той мандрівник, то він пробував багато чого. Родзинка інтерв’ю в тому, що якщо людина мала досвід, про який написано на листочку, то має з’їсти одну цукерку з невідомим смаком. Цукерочки не прості, а із фільму “Гаррі Поттер”: можуть бути як приємні за смаком, так і найбридкіші, які тільки можна уявити. Наприклад, зі смаком вушної сірки, дощового черв’яка, шмарклів, перцю, блювоти чи протухлого яйця.

Цей жорсткий, а можливо, навіть жорстокий формат ми поки що плануємо публікувати лише на Patreon. Тому пропонуємо стати нашим патроном, щоб мати змогу побачити, як страждають інші, а згодом і самому опинитись на місці героя. Щоб подивитись це відео, необхідно мати підписку рівня “Ти маєш знати більше” або “Інформатор – це ми”.

Нагадаємо, що Інформатор відкрив свою сторінку на Patreon минулого року. За цей час ми опублікували там чимало екслюзивних матеріалів. Яких саме, дивіться за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору