ЖИТТЯ

У Переяславі для військових виступили відомий актор Михайло Кукуюк та Катерина Артеменко із гурту “Діти Франка”

У Переяславі виступила співачка гурту “Діти Франка” та актор Михайло Кукуюк. Як це було?

9 лютого у другому корпусі Переяславського центру культури і мистецтв відбувся концерт актора Михайла Кукуюка та співачки гурту “Діти Франка” Катерини Артеменко. Артисти виконали народні та популярні патріотичні пісні, а також кілька авторських композицій. Інформатор розповідає деталі.

Михайло Кукуюк – український актор театру та кіно, відомий за такими популярними фільмами та серіалами як “Свінгери 1, 2”, “Слуга народу 2”, “Наші котики”. Учасники гурту “Діти Франка” – артисти Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка. Сьогодні повний склад гурту не зміг виступити, та все ж сформований творчий дует вразив та повеселив глядачів, більшість із яких – військові. Вхід був вільним для всіх охочих.

Виступ тривав дві години, розпочали його зі спільного виконання Гімну України. Композиції, які надалі лунали на концерті, були різноманітними: гумористичними, чуттєвими, проникливими та патріотичними. Зокрема, співали такі пісні: “Гуцулка Ксеня”, “Їхав козак на війноньку”, “Про бавовну”, про Крим та інші. Між піснями артист читав сатирично-гумористичні вірші на політичну тематику без табу, з лайкою та матюками. Однак саме це створювало веселу та теплу атмосферу.

Наприкінці артистів привітав та нагородив грамотою заступник командира 137-го батальйону територіальної оборони Бориспільського району Валерій Мартишко: “Люди перестали боятися природи, стали боятися смерті. Коли настала війна, ми перестали боятися всього. А після вашого виступу ми ще більше змужніємо і ще страшнішими для ворога станемо”.

Артисти співали патріотичні пісні

Валерій Мартишко подякував артистам

Спільне фото на згадку

Катерина Артеменко

Михайло Кукуюк

Заспівали і Гімн України

Зібралось багато військових

Панувала особлива атмосфера

Артист читав багато віршів

Нагадаємо, що волонтерка Ірина Триголос за понад 6 місяців виготовила 80 коробок окопних свічок. Сюжет про це – за посиланням.

Яна Малишко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору