ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік протягом тижня крав у супермаркеті згущене молоко

За дві доби переяславські поліцейські мали 37 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 7 та 8 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 37 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:59. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення, що на трасі Бориспіль-Дніпро сталася ДТП. Зіткнулись автомобілі Lexus та Hyundai. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

17:26. Переяслав. Жінка повідомила, що у магазині в неї викрали банківську картку. Правоохоронці виявили, що вона перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

22:58. Переяслав. Заявниця повідомила, що, повернувшись додому, побачила, що до її будинку проникли і викрали ноутбук, зарядний пристрій та повербанк. Прибувши на місце події, поліціянти виявили, що факт крадіжки не підтвердився, оскільки всі речі були вдома.

8 лютого, 9:45. Переяслав. Працівниця супермаркету сповістила про затримання чоловіка, який постійно протягом тижня крав згущене молоко. Наразі за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

10:30. Переяслав. Чоловік повідомив, що заплатив 3 900 гривень за послуги з виготовлення документів щодо оформлення землі, але так і не отримав їх, гроші не повернули. З такою ж заявою на того ж виконавця звернулась і жителька Борисполя. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

12:30. Переяслав. Надійшло повідомлення, що під час роботи в котельні на чоловіка впала колода. Постраждалого госпіталізували. Згодом надійшла письмова заява про нерозгляд ситуації, оскільки чоловік травмувався з власної необережності.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 6 лютого у Вовчкові обікрали будинок, а у Переяславі у багатоквартирці розбили вікно. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору