ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: “Серце Переяслава” вражає Тетяну Дудку своєю красою як вдень, так і ввечері

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Що радить відвідати Тетяна Дудка?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Сьогодні своїм улюбленим місцем поділилася медсестра переяславської ЦРЛ Тетяна Дудка. Вона розповіла про сквер “Серце Переяслава”.

Як дістатися? Про це місце, мабуть, знає чи не кожен переяславець. Адже воно розміщується у центрі міста, одразу за мистецькою школою.

Чим це місце особливе? Воно викликає у мене захоплення, вражає своєю красою як і вдень, так і ввечері. Там завжди збирається багато людей, можна навіть зустріти знайомих, з якими давно не бачились, та гарно провести час. Особливо там варто побувати влітку, коли відкривають фонтан.

Коли відкрила це місце? Я родом із Переяслава, тому знала про це місце завжди. Спочатку там був лише скверик з красивими розмальованими лавками, а вже потім відновив роботу фонтан та з’явилась інсталяція “серце”, поклали красиву бруківку. Якось з подругами ввечері пішли туди прогулятися, з тих пір частенько там буваємо, коли тепло.

Особлива згадка. Всі згадки по-своєму особливі. Але це місце асоціюється у мене з приємними літніми вечорам, проведеними із сім’єю та близькими людьми.

Ще кілька рекомендацій. Раджу відвідати Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини або, як в нас кажуть, музей просто неба. Навесні там дуже гарно.

Нагадаємо, що тиждень тому в рубриці “Улюблені місця Переяславщини” Людмила Лисенко розповіла про музей Сковороди. Чим він їй подобається, дізнавайтесь за посиланням.

Анастасія Дудка

Фото надала Тетяна Дудка

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору