ЖИТТЯ

На Київщині цілу добу взагалі не вимикатимуть світло: коли саме та чому

На Київщині на добу скасують обмеження електропостачання. Винятком частково стануть лише деякі райони.

У п’ятницю, 10 лютого, “Укренерго” буде проводити заміри потужності споживання електроенергії у Київській області для визначення актуальних показників. Саме тому завтра не застосовуватимуть стабілізаційних та екстрених відключень світла майже у всьому регіоні. Про це повідомили у ДТЕК, передає Інформатор.

Обмеження діятимуть лише у частині Бучанського, Фастівського та Обухівського районів. “Тут немає можливості постачати електроенергію у повному обсязі внаслідок значного пошкодження обладнання, через що у пікові години в цих районах можливі відключення світла згідно з графіком”, – йдеться у повідомленні.

Якщо 10 лютого у вас зникне світло, то перевірте статус відключень на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі. Електропостачання може зникнути через локальну аварію або стабілізаційні відключення в указаних районах. Якщо інформації на сайті не буде, можна написати у ДТЕК у приватні повідомлення на сторінці у Facebook або звернутись у кол-центр та залишити заявку.

Нагадаємо, що в Україні почали обмінювати старі лампи на нові LED. Проте переяславці не поспішають цього робити. Чому так, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору