ЖИТТЯ

Кіно на великому екрані, концерти та благодійний онлайн-аукціон: як провести вихідні на Переяславщині

На Переяславщині вихідні будуть яскравими та насиченими. Куди можна сходити та на що подивитись?

Наступні кілька днів на Переяславщині обіцяють бути цікавими на заходи. 10-12 лютого ви зможете насолодитись концертом гурту “Драбадан”, переглянути на великому екрані різні мультфільми та фільми, долучитись до благодійного онлайн-аукціону та зв’язати теплі шкарпетки для захисників. Інформатор зібрав усі актуальні анонси.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ “МІЙ ДОМАШНІЙ КРОКОДИЛ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 10 лютого, 16:00

Ціна: безкоштовно

Сімейний мюзикл “Мій домашній крокодил” є екранізацією популярного дитячого твору американського письменника Бернарда Вебера. Історія вийшла друком у 1965 році.

Джош разом із батьками нещодавно переїхав до Нью-Йорку. У новій школі він безуспішно намагається знайти спільну мову з однолітками. Прибираючи нове помешкання, мама натрапляє на крокодила, який живе у них на горищі. Лайл – справжній морський крокодил, який чудово співає та має дивовижні акторські здібності. Шкода, що дорослі так упереджено ставляться до того, аби крокодил жив разом із людьми.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ “НЕЗЛАМНИЙ ДУХ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 10 лютого, 17:00

Ціна: безкоштовно

Ще змалечку юна австралійка Джессіка Вотсон мріяла здійснити морську навколосвітню подорож. Вона стійко йшла до своєї мрії та отримала схвалення батьків, хоча деякі журналісти та політики не поділяли їхній ентузіазм. Останні навіть намагалися заборонити неповнолітній виходити в плавання на законодавчому рівні. Втім, попри усі негаразди, 16-річна шукачка пригод твердо вирішила йти до переможного кінця. 18 жовтня 2009 року вона вирушила у мандрівку. Ця подія широко висвітлювалася у ЗМІ, а сама дівчина вела відеощоденник та вже після подорожі написала книжку True Spirit про свій досвід подолання шляху.

В’ЯЗАННЯ ШКАРПЕТОК ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ

Де: Єрківці (Дівичківська ТГ), сільський будинок культури.

Коли: 11 лютого, 11:00

Ціна: безкоштовно

Пропонуємо завітати до Єрківецького будинку культури і долучитися до доброї справи – в’язання шкарпеток для захисників. Ви можете показати свою майстерність або опанувати нові навички. Беріть із собою гарний настрій та за можливості спиці та нитки.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ “ЛЬОДОВИКОВИЙ ПЕРІОД. ПРИГОДИ БАКА”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 11 лютого, 15:00

Ціна: безкоштовно

За сюжетом, пара опосумів Креш та Едді вирішують втекти від своєї сестри-мамонтихи Еллі та розпочати самостійне життя, але випадково потрапляють у підземний світ динозаврів. Загубившись у лабіринтах велетенської печери, Креш та Едді зустрічають ласку-авантюриста Бака, у якому живе кілька особистостей.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ГУРТУ “ДРАБАДАН”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 11 лютого, 17:00

Ціна: безкоштовно

У суботу в Переяславі відбудеться благодійний концерт місцевого гурту “Драбадан”. Він презентуватиме альбом “В душі війна” та збиратиме гроші для 43-ї окремої механізованої бригади, де служить барабанщик гурту Володимир Бурлак. Пропонуємо долучитись до благодійної справи та провести час драйвово. Відеозапрошення – за посиланням.

АУКЦІОН “РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ”

Де: у Viber-спільноті за посиланням

Коли: 11 лютого, 20:00

Ціна: обиріть лот та самі оцініть його

У Viber-спільноті проходитиме благодійний творчий аукціон. Всі зібрані кошти за лоти використають для придбання ліків захисникам. Одним із спонсорів лотів є студія краси “La Fleur”. Вона надала три сертифікати на різні послуги.

КОНЦЕРТ ГУРТУ “РАДОГРАЙ-ДЕЖАВЮ”

Де: Переяслав, клуб мікрорайону Борисівка

Коли: 12 лютого, 15:00

Ціна: безкоштовно

Пориньте в атмосферу романтики, любові та музики. Пропонуємо завітати на концерт до Дня всіх закоханих.

Нагадаємо, що у Переяславі для військових виступили відомий актор Михайло Кукуюк та Катерина Артеменко із гурту “Діти Франка”. Репортаж – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору