ЖИТТЯ

Що подарувати дівчині у День закоханих: прості та романтичні ідеї

Наближається День закоханих. Що можна подарувати дівчині у це свято?

Попри складні часи, які поки що й не збираються закінчуватись, не варто забувати приділяти увагу своїм близьким. Слід робити подарунки не лише у святкові дні, а й повсякчас. Але у День святого Валентина або ж День всіх закоханих, який відзначають 14 лютого, просто не можна залишити свою дівчину без подарунка. Інформатор пропонує кілька ідей.

ФОТОСЕСІЯ

Фотосесія – це чудова можливість для дівчини розкритись по-новому. Є безліч варіантів тематичних зйомок: як студійних, так і на інших красивих локаціях. Якщо обрати парну фотосесію, це ще більше може зблизити вас. Але насамперед це можливість зупинити час і залишити приємні спогади на світлинах та в пам’яті.

КАРТА ЗОРЯНОГО НЕБА

Це унікальна проєкція зоряного неба, яка показує точне розташування зірок і сузір’їв в момент особливої для вас події у певний час та в певному місці. Це може бути день вашої першої зустрічі, першого поцілунку або весілля. Під картою ви можете замовити будь-яку символічну для вас фразу. Такий романтичний та оригінальний подарунок точно здивує вашу дівчину.

НАБІР ДЛЯ 3D-ЗЛІПКУ РУК

Дещо нова, не банальна та надзвичайно цікава ідея для романтичного подарунка. У процесі створення ви зможете тісно взаємодіяти з партнером, а в кінці отримаєте красивий зліпок з ваших рук. Статуетка вийде міцною, чудово доповнить інтер’єр і, звісно ж, завжди нагадуватиме вашій коханій про вас.

ФОТОКАРТИНА

Великої популярності почали набувати саме фотокартини. Їх можна замовити будь-якого розміру та дизайну за вашим фото. Гарним варіантом буде фотокартина вашої коханої, яку вона зможе власноруч розмалювати. Такий подарунок вона точно оцінить та запам’ятає.

ТОРТ “БУЕНО”

Ну і куди ж без солоденького? Охочі вразити свою кохану у День святого Валентина прагнуть обрати цікаві й ексклюзивні подарунки, зокрема й солодкі. Якщо ваша дівчина ласунка, то ідеальним подарунком стане мінітортик “Буено”. Красиво, мило, приємно та смачно. На десерті можна замовити будь-який символічний напис або малюнок.

Нагадаємо, що торік ми робили підбірку фото з Instagram, щоб показати, як у Переяславі відзначали День закоханих. Дивіться їх тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору