ЖИТТЯ

Російські війська випустили по Україні 71 ракету: над Києвом збили 10

Україна зазнала масштабної ракетної атаки. Яка ситуація на Київщині?

Вночі та зранку 10 лютого російські війська завдали чергової масованої ракетної атаки по об’єктах критичної інфраструктури України. Випустили 71 крилату ракету типів Х-101, Х-555, “Калібр”. Сили протиповітряної оборони збили 61 ракету та ще 5 дронів-камікадзе “Shahed”. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

“З повітря ворог атакував вісьмома стратегічними бомбардувальниками Ту-95мс, які випускали ракети Х-101 та Х-555 з районів Каспійського моря та Волгодонська. Із кораблів у Чорному морі – крилатими ракетами морського базування типу “Калібр”, – йдеться у повідомленні.

У Київській області вдало відпрацювала ППО. У повітряному просторі Києва знищили 10 ворожих ракет. Уламки у Голосіївському районі столиці пошкодили два автомобілі, будинок та електромережі. Даних щодо постраждалих немає. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

Під час ранкової атаки на Київщині ДТЕК запровадив екстрені відключення електроенергії, аби мінімізувати можливість виникнення аварії. О 15:03 їх скасували. Регіон повернувся до стабілізаційних відключень.

Нагадаємо, що 10 лютого на Київщині не мали вимикати електроенергії протягом усієї доби. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору