ЖИТТЯ

Затишок створюють красиві місця, близькі люди та домашні улюбленці: що публікували в Instagram жителі Переяслава

Що публікували переяславці в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

На просторах Instagram цього тижня переяславці публікували переважно зимові фото. Такі знімки зробити досить просто, найголовніше – підібрати правильну локацію. Також були знімки з рідними та оригінальні фото. Інформатор покаже найкращі публікації.

У стрічці Instagram останнім часом майже не трапляються фото з домашніми улюбленцями. Дарма переяславці не діляться такими знімками, адже вони дуже милі. Хіба ні?

@llleeerrraa.aa

Не часто в соцмережах зустрінеш справді фантастичні та оригінальні фото. Такі світлини можна зробити легко та майже без будь-яких підручних засобів. Беріть приклад!

@nechytailo_olha

@san.chiz_

Сім’я – це частинка вашого життя, тож не забувайте провідати, зателефонувати або ж просто провести вдома час з найріднішими. А приїжджаючи в гості, обов’язково зробіть фото на згадку.

@marisha.a11

@lina.yakovchenko

Зимові фото на тлі заходу сонця, у лісі чи полі не залишать нікого байдужими. Хтось лише мріє про такі знімки, а дехто бере і робить.

@taich.kovalenko

@varia.lisovets

@lubss.ss

@irochka_parhom

Нагадаємо, що минулого тижня переяславці публікували в соцмережах фото з малечею, зимові знімки та просто гарні світлини. Їх ви можете побачити тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору