ЖИТТЯ

У Переяславі жінка купила будинок із боргом за елекропостачання: поскаржилась поліції на попереднього власника

За дві доби переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 12 та 13 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12 лютого, 12:22. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що протягом ночі хтось заліз через вікно до магазину продуктів, приміщення якого він орендує. Сказав, що викрали продукти, комп’ютер на суму понад 10 тисяч гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

13 лютого, 8:41. Переяслав. Поліції повідомили, що дорогою з порушеннями правил (підрізає автівки) їде авто Mitsubishi Lancer. Поліціянти провели патрулювання, але вказаного автомобіля не виявили.

9:52. Переяслав. Заявниця повідомила, що 18 січня придбала будинок, а попередній власник має борг за електропостачання й тепер відмовляється його сплачувати. За цим фактом наразі проводять перевірку.

11:58. Переяслав. Надійшла письмова заява про те, що керівник одного із ТОВ прийняв оплату 900 гривень за оформлення земельної ділянки, але умови договору не виконав. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 11 лютого у Переяславі чоловік впав зі сходів та отримав тілесні ушкодження. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору