ЖИТТЯ

На Переяславщині автомобіль збив стовп біля сільської ради

За добу 16 лютого переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 16 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:20. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Ford та ВАЗ. Водій на ВАЗ втік з місця події. Згодом надійшла заява про нерозгляд повідомлення.

9:28. Переяслав. Поліції повідомили, що у супермаркеті затримали чоловіка, який відкрив пляшку алкоголю. Відомо, що інформація не підтвердилась.

12:05. Переяслав. Жінка повідомила, що із 13 лютого не виходить на зв’язок її чоловік-військовослужбовець. Справа перебуває на контролі Національної поліції України.

12:48. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що біля сільської ради автомобіль збив стовп (ймовірно, водій був у стані алкогольного сп’яніння) та зник з місця події. За цим фактом відібрали пояснення, поліціянти проводять перевірку.

13:40. Переяслав. Жінка поскаржилася, що сусід палить сміття у дворі та не реагує на зауваження. Коли приїхали правоохоронці, чоловік загасив вогонь, а заявниця на зв’язок не виходила.

17:08. Переяслав. Дільничий повідомив, що у місцевому магазині неповнолітній продали алкоголь. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ), Дівичках (Дівичківська ТГ), Світанку (Циблівська ТГ) та Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині хлопець зґвалтував неповнолітню, його ув’язнили на 10 років. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору