ЖИТТЯ

Свято Колодія, кіно, концерт та виставка: як можна провести вихідні у Переяславі

У вихідні в Переяславі проведуть цікаві заходи. Куди можна сходити?

17, 18 та 19 лютого обіцяють буди цікавими. Жителів Переяслава чекають різноманітні заходи. Вже традиційно можна долучитись до перегляду мультфільму або кіно в ЦКМ. Безумовно, варто відвідати благодійні концерти. А в суботу не забудьте завітати на свято Колодія у музеї просто неба. Інформатор зібрав усі актуальні анонси в одній публікації.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ “ВІДВАЖНА”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 17 лютого, 15:00

Ціна: безкоштовно

Захоплююче пригодницьке фентезі про принцесу, якій доведеться покладатись тільки на власну хоробрість, щоб подолати могутнє чаклунство. За сюжетом, рудоволоса шотландська принцеса Меріда поводиться зовсім неналежно своєму королівському чину: вона лихо скаче верхи, вміло лазить по скелях і майстерно стріляє з лука. Батьки вирішують, що дівчина стане більш схожою на жінку, якщо видати її заміж за кого-небудь. Проблема в тому, що принцеса зовсім не хоче одружуватись, до того ж вважає усіх претендентів або дурними або самозакоханими бовдурами. Єдина можливість уникнути весілля для Меріди – будь-яким способом відмовити маму-королеву. Дівчина відправляється за порадою до ексцентричної самітниці-чаклунки, яка замість допомоги накладає на Меріду небезпечне закляття.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ “МІЙ ДОМАШНІЙ КРОКОДИЛ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 17 лютого, 16:00

Ціна: безкоштовно

Сімейний мюзикл “Мій домашній крокодил” є екранізацією популярного дитячого твору американського письменника Бернарда Вебера. Історія вийшла друком у 1965 році.

Джош разом із батьками нещодавно переїхав до Нью-Йорку. У новій школі він безуспішно намагається знайти спільну мову з однолітками. Прибираючи нове помешкання, мама натрапляє на крокодила, який живе у них на горищі. Лайл – справжній морський крокодил, який чудово співає та має дивовижні акторські здібності. Шкода, що дорослі так упереджено ставляться до того, аби крокодил жив разом із людьми.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ “ПОМСТИТИСЯ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 17 лютого, 17:00

Ціна: безкоштовно

Дрі – найпопулярніша дівчина в школі, життя якої перевертається з ніг на голову в одну мить. В усьому виною стало її секс-відео, поширене у шкільній мережі. За цим швидше за все стоїть її хлопець і король школи Макс. Елеонор – незграбна учениця, яка дізнається, що їй доведеться ходити в одну школу з хуліганкою Каріссою, яка розпустила про неї неприємні чутки ще в літньому таборі, коли їм було лише по тринадцять. Героїні знайомляться одна з одною у тенісному таборі. Вони починають таємно дружити, щоб спільними зусиллями помститися своїм кривдникам.

“КОЛОДІЙ”: ВІДРОДЖЕННЯ ТРАДИЦІЙ

Де: Музей народної архітектури та побуту Середної Наддніпрянщини (музей просто неба), Переяслав, вулиця Літописна, 61

Коли: 18 лютого, 12:00

Ціна: діти, пенсіонери – 50 грн; дорослі – 100 грн.

У музеї просто неба проведуть культурно-просвітницький захід з нагоди свята Масниці. Проведуть благодійний збір коштів для ЗСУ. Для гостей підготують майстер-класи, частування традиційними стравами та фотозони.

БЛАГОДІЙНА ВИСТАВКА-ПРОДАЖ КАРТИН

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус, мистецька галерея)

Коли: 19 лютого, 13:00

Ціна: безкоштовно

У мистецькій галереї проведуть благодійну виставку-продаж картин художниці Людмили Башук та учнів студії живопису при спілці майстрів “Мистецтво життя”.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 19 лютого, 16:00

Ціна: безкоштовно

Для гостей виступить гурт “The КУМ”. А також проведуть збір коштів для потреб ЗСУ.

Нагадаємо, що у художній школі Переяслава можна купити дитячу картину та допомогти ЗСУ. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору