ЖИТТЯ

На Переяславщині хлопець зґвалтував неповнолітню: його ув’язнили на 10 років

Хлопця з Переяславщини засудили на 10 років позбавлення волі. Він зґвалтував неповнолітню дівчину.

2021 року у селі Козлів Студениківської ТГ хлопець зґвалтував неповнолітню. Відомо, що напередодні компанія підлітків з Козлову, відсвяткувавши Новий рік, вирішили піти до місцевого клубу. Дорогою 17-річний місцевий молодик відвів неповнолітню у ліс, де наніс тілесні ушкодження по обличчю та зґвалтував її. Про це повідомили на сайті Київської обласної прокуратури, передає Інформатор.

Місцевий поліцейський офіцер громади в цей час забезпечував охорону безпеки та порядку під час святкування Нового року в селі Студеники. Дізнавшись про це, негайно прибув на місце події. Встановив свідків та очевидців цієї події, забезпечив охорону місця злочину та речових доказів до прибуття слідчо-оперативної групи.

Попри невизнання юнаком своєї вини, ювенальні прокурори надали неспростовні докази вчинення ним вказаного злочину. Інформація щодо нього буде включена до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканості малолітньої особи.

Суд визнав винним хлопця у зґвалтуванні за ч. 4 ст. 152 та ч. 2 ст. 125 КК України. Йому призначили покарання – 10 років позбавлення волі. До набуття вироку законної сили він перебуватиме у слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, що 8 травня 2022 року чоловік зґвалтував вагітну жінку на Переяславщині: його ув’язнили на 9 років. Деталі події, тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору