ЖИТТЯ

Інформатор вихідного дня: серіал “Острів фантазій” перетворить мрії на реальність

Серіал “Острів фантазій” робить мрії реальністю та вчить переосмислювати життя. Чому його варто подивитись?

Рубрика “Інформатор вихідного дня” продовжує своє існування і цього разу журналістка Інформатора підготувала незвичайний серіал під назвою “Острів фантазій” (2021-2022 років). У 2021 році вийшов перший сезон та я навіть не очікувала, що буде продовження. І ось, нещодавно натрапила на 2 сезон цього серіалу. Серії нового сезону випустили ще не повністю, але чекати залишилось недовго. Напевно, вам вже цікаво, який сюжет ховається за такою назвою, тож почнемо.

“Острів фантазій” – це американський фантастично-драматичний телесеріал, створений продюсерками Елізабет Крафт і Сарою Фейн для кінокомпанії “Fox”. Це продовження оригінального серіалу 1977 року. Прем’єра серіалу відбулася 10 серпня 2021 року, а за два дні до цього вийшов спеціальний пілотний випуск, “Ласкаво просимо на новий острів фантазій” в якому було показано процес знімання серіалу. Слоганом серіалу стала фраза: “Що цей острів може зробити для тебе?”.

За сюжетом, гості цього незвичайного і навіть містичного курорту приїжджають сюди з різних причин – за здоров’ям, сімейною психотерапією або надлюдськими здібностями. Острів завжди знає, що потрібно людині. Правда, часом реальність не відповідає очікуванням гостей і тоді їм на допомогу поспішає Єлена Рорк, якій довірена відповідальна місія – управляти справами курорту. Кожен відпочивальник прилітає на острів з певною метою, але під магічним впливом тутешньої природи їх світ змінюється і більше ніколи не буде колишнім.

Увесь перший сезон поки я дивилась серіал була впевнена на 100%, що головну героїну Єлену Рорк (хазяйку острова) грає відома акторка Сандра Буллок. Що ж, довіряй, але перевіряй. Переглянувши список акторів, подумала, що допустили помилку і її забули вписати, але тут я дізналась дуже неочікувану для себе інформацію. Головну героїню Єлену грає Розелін Санчез, і я до цього, чесно кажучи, не була готова зовсім. Я знала, що є актори, які дуже схожі один на одного, але щоб подивитись цілий сезон серіалу і нічого не помітити – вони наче справжні близнюки. Тож не плутайте цих акторок.

Кіара Барнс виступила у ролі Рубі Акуди. Це ще одна головна героїня, історія якої не залишить вас байдужими. Джон Габріель Родрікес зіграв Хав’єра (пілота, та перевізника гостей на острів). Сам серіал знімали на острові Пуерто-Ріко, який перебуває на правах самоуправління під юрисдикцією США.

Повернемось до самого острову фантазій. В кожної людини є мрії про які вона нікому не говорить, але дуже хоче, щоб вони здійснились. Напевно, було б круто, якби такий острів існував в реальному житті, але я думаю, що потрапити туди було б дуже складно. Герої серіалу різноманітні особистості, з відмінними потребами, тому цей серіал переглядати дуже цікаво. Сюжет легкий та розслабляючий, переглядаючи можна пофантазувати та уявити, що буде якщо ваша фантазія здійсниться.

Нагадаємо, що в рубриці “Інформатор вихідного дня” минулого тижня наша журналістка розповідала про щирість фільму “Припутні”. Детальніше про цей фільм, читайте тут. 

Оксана Симоненко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору