ЖИТТЯ

Байден у Переяславі: що якби президент США заїхав і до нашого міста

Якби Байден раптом вирішив заїхати до Переяслава, то ідеальний план для дозвілля вже є. Ми все підготували та навіть сфотографували.

20 лютого президент США Джозеф Байден вперше за період повномасштабної війни приїхав до України. У Києві він зустрівся із президентом України Володимиром Зеленським. Запевнив у подальшій підтримці нашої країни в боротьбі з російськими загарбниками. Також анонсував новий пакет військової допомоги на пів мільярда доларів. Цього ж дня він поїхав з України до Польщі.

Тим часом соцмережі українців заповнили найрізноманітніші меми, які стосувались резонансного приїзду одного зі світових лідерів та найголовнішого партнера України у війні з Росією. На картинках народні умільці показували, де Байден міг би побувати у Києві та що зробити: скажімо, сходити у McDonald’s або скуштувати київської перепічки, пограти із дідусями у шахи або проїхатись у метро.

Інформатор не міг залишитись осторонь цього тренду. Тож ми припустили, чим міг би зайнятись Джо Байден, якби приїхав до Переяслава.

Мабуть, після поїздки Джо не відмовився б трішки відпочити на лавці на центральній площі Переяслава

Потім, звичайно ж, пішов би до музею Григорія Сковороди. За порадою Зеленського

А щоб дізнатись побільше про Переяслав, точно не пропустив би екскурсію від Миколи Богатиря

Так, це не Бруклінський міст, але є у ньому своя особливість

Навряд чи це робота Бенксі, але посил у ній чіткий

Певно, після таких походеньок Джо не відмовився б перекусити. По продукти варто було б сходити на переяславський базар

Поки готується вечеря, не завадило б запосити свої враження у соцмережі. Де найкращий інтернет у Переяславі, знає навіть Байден

І як же не дати інтерв’ю Інформатору?

А після насиченої розмови можна погрітись на сонечку на лавці біля нашого офісу. Тим паче, і там завжди є з ким поговорити

Нагадаємо, що раніше ми показували, які відомі фільми можна було би зняти у Переяславі. Що з цього вийшло, дивіться за посиланням.

Текст: Віталій Усик

Колажі: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору