ЖИТТЯ

Українці обрали найкращу воєнну марку 2022 року

В “Укрпошті” завершилось голосування за найкращу воєнну марку. До нього долучилось 650 тисяч українців.

Українці обрали найкращу воєнну марку 2022 року. Протягом тижня (із 13 до 20 лютого) вони віддавали свої голоси за улюблену марку в соціальних мережах “Укрпошти” та застосунку “Дія”. Обирали з 10 поштових марок, випущених “Укрпоштою” торік. Загалом до визначення найкращої марки долучилося близько 650 тисяч людей. Про це повідомила пресслужба “Укрпошти”, передає Інформатор.

Найбільшу кількість голосів отримала марка “Русскій воєнний корабль, іді … !”. За неї проголосували майже 198 тисяч українців. Це – перша марка “Укрпошти”, введена в обіг в умовах воєнного стану. Посил для цієї марки сформував прикордонник з острова Зміїний, який рішуче чинив опір пропозиціям окупантів здатися.

Друге місце посів поштовий блок “Вільні. Незламні. Непереможні” до річниці незалежності. Він здобув понад 123 тисячі голосів. Третє місце у поштової марки “Доброго вечора, ми з України” до Дня Української Державності. На ній зображено український трактор, який тягне танк окупанта.

Нагадаємо, що до річниці війни “Укрпошта” випустить марку “ПТН ПНХ!”. Деталі дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору