ЖИТТЯ

Як провести найближчі дні у Переяславі: актуальні анонси

Різноманітні яскраві події вже чекають на вас. Як цікаво провести будні у Переяславі?

Цей тиждень у Переяславі обіцяє бути насиченим. Можна буде завітати на художню виставку картин або долучитись до забігу, присвяченого пам’яті захисників України. Також варто скористатись нагодою, аби переглянути на великому екрані фільм “Клондайк”. Інформатор зібрав актуальні анонси.

ЗАБІГ для захисників

Де: Стадіон Університету Григорія Сковороди в Переяславі

Коли: 22 лютого, 14:30

Ціна: безкоштовно

Всеукраїнський забіг, започаткований у 2018 році та присвячений пам’яті захисників України, проведуть на стадіоні переяславського університету. Кожен учасник повинен буде обрати ім’я героя, у пам’ять про якого бігтиме, та подолати визначену дистанцію.

ВИСТАВКА ТВОРЧИХ РОБІТ

Де: Переяславська художня школа імені Петра Холодного

Коли: відкриття 22 лютого, 15:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на виставку творчих робіт Андрія та Карини Кузьменків. Вона експонуватимуться у художній школі з 22 лютого до 10 квітня. Пориньте сповна у творчу атмосферу.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ “КЛОНДАЙК”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 23 лютого, 16:00

Ціна: безкоштовно

“Клондайк” – український ігровий драматичний фільм 2022 року, знятий режисеркою Мариною Ер Горбач. У ньому йдеться про родину, яка опинилася в епіцентрі подій авіакатастрофи рейсу MH17 Malaysia Airlines 17 липня 2014 року в селі Грабове Донецької області. Головні герої Ірина та Анатолій очікують народження першої дитини, але війна жорстоко вривається в їхні життя разом із уламками збитого Боїнга.

Нагадаємо, що у Переяславі проводили патріотичний флешмоб “Обійми, якщо віриш у перемогу”. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору