ЖИТТЯ

На Переяславщині шахраї ошукали чоловіка на 14 тисяч, а жінку – на понад 12 тисяч гривень

За добу 21 лютого переяславські поліцейські мали 14 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 21 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:50. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що невідомі шахрайським чином зняли з його картки 14 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

9:40. Переяслав. Заявниця повідомила, що втратила зв’язок зі своїм братом 2001 р.н., який живе у Запорізькій області. Він зник під час виконання бойового завдання. Справа перебуває на контролі Нацполіції.

15:23. Соснова (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що на території одного з підприємств сталася ДТП. Зіткнулись Renault та вантажний автомобіль. За цим фактом проводять перевірку.

16:05. Переяслав. Жінка поскаржилась, що з її карти зняли 12 тисяч 500 гривень. Зазначила, що зробили це через сайт AliExpress, особисті дані вона нікому не надавала. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі та одну в Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 20 лютого у Переяславі перекинувся автомобіль, водія госпіталізували. Деталі ДТП дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору