ЖИТТЯ

У Переяславі жінка після сварки із сином вирішила скоїти самогубство

За добу 22 лютого переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:20. Дениси (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що до нього телефонують невідомі та погрожують фізичною розправою. Запідозрив місцевих жителів. Справу передали на розгляд дільничому.

11:32. Переяслав. Надійшло повідомлення, що протягом ночі невідомі з телефонної каналізації викрали кабель. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

17:20. Переяслав. Поліції повідомили, що у відділення “Укрпошти” увірвалися четверо п’яних людей та відмовляються покидати приміщення. Врешті конфлікт врегулювали мирним шляхом.

23:13. Переяслав. Медики повідомили про те, що жінка 1972 р.н. отруїлась таблетками. За її словами, вона посварилася із сином та вирішила скоїти самогубство лікарськими засобами. Поліціянти відібрали пояснення. Постраждала від госпіталізації відмовилась, з нею все гаразд. Триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та по одній у Шевченковому (Ташанська ТГ), Стовп’ягах (Дівичківська ТГ), Строкові (Студениківська ТГ), Вовчкові (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині шахраї ошукали чоловіка на 14 тисяч, а жінку – на понад 12 тисяч гривень. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору