ГРОШІ

Житлова нерухомість на Переяславщині: що можна купити у лютому

Власне житло – місце, де відчуваєш спокій та затишок. На Переяславщині є квартири та будинки, які можуть стати вашою домівкою.

Шукаєте будинок чи квартиру для комфортного життя? Кілька актуальних варіантів житла на продаж на Переяславщині станом на кінець лютого для своїх читачів підібрав Інформатор. Дослідили для цього ресурс olx.

ДВОПОВЕРХОВИЙ БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ

Затишний двоповерховий будинок у Переяславі у мікрорайоні Підварки. Будинок та територія оснащені сучасними зручностями: підсобні приміщення, кондиціонер, автоматичні ворота, огорожа, камін, сад, гараж. На подвір”ї також є гостьовий та літній будинок. А для відпочинку – сауна та баня з терасою. Налагоджена центральна каналізація та водопровід. Поруч дитячий майданчик, магазин, зупинка громадського транспорту.

Двоповерховий будинок

Камін

Кухня

Розміщення: м. Переяслав

Площа будинку: 90 кв. м

Кількість кімнат: 3

Ціна: 2 207 184 гривень

БУДИНОК У СВІТАНКУ

У селі Світанок (Циблівська ТГ) продають комфортний житловий будинок. Охайне подвір’я, шиферна покрівля, дерев’яні стіни та індивідуальне газове опалення. Домівка не мебльована. Відстань до Переяслава – 30 кілометрів.

Будинок у Світанку

Подвір’я

Схема будинку

Розміщення: с. Світанок (Циблівська ТГ)

Площа будинку: 56 кв. м

Кількість кімнат: 2

Ціна: 202 325 гривень

КВАРТИРА В ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продають однокімнатну квартиру на другому поверсі. У квартирі косметичний ремонт. Наявні всі комунікації: індивідуальне газове опалення, центральний водопровід, газ, електрика. Поруч є вся потрібна інфраструктура: автовокзал, лікарня, дитячий садок, ринок, школа, аптека, зупинка громадського транспорту. В квартирі є великий балкон, який використовувався як ще одна кімната.

Спальня

Квартира на другому поверсі

Розміщення: м. Переяслав

Площа будинку: 40 кв. м

Кількість кімнат: 1

Ціна: 772 514 гривень

Нагадуємо, що варто бути обачними при купівлі чи оренді житла. У Переяславі жінка хотіла орендувати квартиру, натомість втратила 9 тисяч гривень. Детальніше про це читайте тут.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору