ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: Владислава Ніколайчук розповіла, де відпочиває душею

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Що радить відвідати Владислава Ніколайчук?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Цього разу своїм улюбленим місцем поділилася переяславка, випускниця місцевого університету Владислава Ніколайчук. Вона розповіла про дамбу на річці Трубіж у Переяславі. Ще це місце називають “шлюзи”.

Як дістатися? Ця дамба розміщується на вулиці Гімназійній. Дістатись туди можна, йдучи від Гімназійної, 41 прямо вулицею, а через кілька будинків повернути праворуч.

Чим це місце особливе? Вода, яка бурхливо спадає вниз та нагадує маленький водоспад. Вона приколисує цим звуком, там можна відпочити душею.

Коли відкрила це місце? Знайшла дамбу випадково кілька років тому. Сталось це, коли збиралась робити пікнік на свіжому повітрі.

Особлива згадка. На цьому місці можна зробити естетичні фото. Таких світлин у мене було багато, але на старому телефоні, тому не збереглися.

Ще кілька рекомендацій. У Переяславі є багато музеїв. Кожен зможе знайти такий, що зацікавить особисто його.

Нагадаємо, що минулого тижня в цій рубриці Андрій Болілий розповів про атмосферну лісову дорогу. Деталі дізнавайтесь тут.

Оксана Симоненко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору