ЖИТТЯ

У Переяславі кафе-пекарня “BULKA” відчиняє свої двері для відвідувачів: що особливого в закладі

У Переяславі відчиняється кафе-пекарня “BULKA”. Там на вас чекають різноманітні страви, стильний інтер’єр та відбірна кава.

1 березня у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького, 50 свої двері для відвідувачів відчиняє цікавий та неординарний заклад. У кафе-пекарні “BULKA” ви зможете насолодитись ароматною та свіжою випічкою. Заклад працюватиме щодня без вихідних з 8:00 до 21:00. Про це повідомляє Інформатор.

Окрім випічки, переяславці та гості міста зможуть скуштувати десерти, пасти, салати, тости, сендвічі та сніданки протягом дня. Вибір та різноманітність страв дивує і зачаровує. При приготуванні “BULKA” не використовує напівфабрикати. Все готують і випікають на власній кухні. Щодо напоїв, то в кафе-пекарні використовують спешелті каву від київських обсмажчиків. Вам запропонують й інші напої: заварні та натуральні чаї, лимонади, фреші, комбучу та вино від українського бренду “LELEKA WINES”.

Кафе-пекарня “BULKA” ставиться з повагою і до ваших домашніх улюбленців, з ними ви можете відвідати заклад. А для любителів гарних фото в кафе підготували чимало красивих та стильних локацій. Ви зможете сфотографуватись та поділитись знімком в улюблених соцмережах. Також у кафе-пекарні є безкоштовний Wi-Fi, тому ви зможете попрацювати в затишній обстановці.

Ще до відкриття “BULKA” зацікавила містян незвичайним маркетинговим підходом: за плакатами на вікнах закладу можна було лише здогадуватись, які сюрпризи підготували відвідувачам. А найцікавіше жителі міста могли побачити в Instagram bulka_cafe_bakery, де публікували процес підготовки до відкриття та знімки перших смаколиків власного виробництва.

Партнерський матеріал

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору