ЖИТТЯ

Які публікації були найпопулярнішими на Інформаторі у лютому

Ми відібрали десятку найпопулярніших публікацій у лютому. Про що ви читали?

У лютому на сайті Інформатора побували 197 тисяч 157 людей. Переглянули наші замітки 355 тисяч 795 разів. Що їх найбільше цікавило – нижче.

  • 100 тисяч 361 перегляд
  • 27 тисяч 523 перегляди
  • 19 тисяч 868 переглядів

Саме стільки зібрала трійка найпопулярніших публікацій цього місяця на Інформаторі. Однак, які саме це дописи, можуть дізнатися лише читачі, які підтримують нас на Patreon. Гайда за посиланням та отримуйте більше інформації про наше видання та про Переяслав. (Щоб відкрити цю новину обирайте рівень підписки або “Ти маєш знати більше”, або “Інформатор – це ми”).

Репортажі із недільних базарів надалі користуються популярністю серед наших читачів. Всі чотири опинились у ТОПі.

У Переяславі чоловік протягом тижня крав у супермаркеті згущене молоко (6 тисяч 850 переглядів). 8 лютого працівниця супермаркету сповістила поліцію про затримання чоловіка, який постійно протягом тижня крав згущене молоко. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

На Переяславщині хлопець зґвалтував неповнолітню: його ув’язнили на 10 років (4 тисячі 623 перегляди). 2021 року у селі Козлів Студениківської ТГ хлопець зґвалтував неповнолітню. Відомо, що напередодні компанія підлітків з Козлову, відсвяткувавши Новий рік, вирішила піти до місцевого клубу. Дорогою 17-річний місцевий молодик відвів неповнолітню у ліс, де наніс тілесні ушкодження по обличчю та зґвалтував її. Суд визнав винним хлопця у зґвалтуванні за ч. 4 ст. 152 та ч. 2 ст. 125 КК України. Йому призначили покарання – 10 років позбавлення волі.

Чи впізнають на вулицях відомих людей Переяслава: перевірив Інформатор (3 тисячі 990 переглядів). Журналісти Інформатора вийшли на вулиці Переяслава, щоб показати людям кількох відомих для нас особистостей. Це – міський голова Переяслава Вячеслав Саулко, краєзнавець Микола Богатир, начальник місцевого відділу поліції Максим Дьомін, волонтерка Інна Марченко, ректор університету Віталій Коцур, депутат та активіст Андрій Іващенко, священник та капелан Дмитро Волошин. Чи впізнали їх переяславці, дивіться в сюжеті.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору