ЖИТТЯ

Крадіжка кабелів та коштів з будинку: як минули дві доби для поліції Переяслава

За дві доби переяславські поліцейські мали 55 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 27 та 28 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 55 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

27 лютого. 10:51. Переяслав. Поліції повідомили, що 26 лютого хтось здійснив крадіжку кабелів в телефонній каналізації. За цим фактом наразі проводять перевірку.

14:16. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що на нього напали троє чоловіків, відібрали 300 гривень та стартовий пістолет. За цим фактом на нього склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань).

19:45. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що зранку з будинку викрали кошти 2000 гривень. Вказала, що є підозрюваний. Наразі проводять перевірку.

28 лютого, 09:15. Переяслав. Поліції повідомили, що з приміщення колишнього цеху вирізали металеву стіну та викрали вікна і двері. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

11:44. Переяслав. Заявник повідомив, що четверо невідомих чоловіків представились працівниками “Обленерго” та не мають при собі документів. Хочуть замінити його лічильник. Прибувши на місце подій підозрілих осіб не виявили, чоловік від написання заяви відмовився.

14:01. Соснівка (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що до її будинку зайшли два товариші, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння та не хочуть покидати територію. Згодом заявниця повідомила, що наряду поліції не потребує.

16:55. Переяслав. Правоохоронець зупинив чоловіка у якого при поверхневій перевірці виявив невідомий згорток. Затриманий зізнався, що він забрав закладку у якій амфетамін. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку, буде відкрите кримінальне провадження.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Циблях (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 26 лютого у Переяславі чоловік повідомив поліції про крадіжку: протокол склали на нього. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору