Паста у вершковому соусі – дуже смачна та ніжна страва. Спробуйте приготувати.
Паста у вершковому соусі – це не просто страва, а справжня смакота. Її з легкістю може приготувати кожен. Інформатор розповість рецепт.
Інгредієнти:
- 400 г локшини тальятеле
- 1 ріпчаста цибулина
- пучок петрушки
- 2 зубчики часнику
- 70 г твердого сиру
- 110 г волоських горіхів
- 40 г вершкового масла
- 30 мл вершків 20%
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Часник почистіть від лушпиння. Цибулю почистіть та наріжте невеликими кубиками. Подрібніть петрушку.
- Твердий сир натріть на тертці.
- Очищені волоські горіхи висипте на суху сковороду та підсмажте до появи приємного аромату. Зніміть з плити. Коли горіхи достатньо охолонуть, подрібніть їх ножем.
- У каструлі протягом 10-12 хвилин відварюйте пасту. Додайте дрібку солі.
- Поки паста вариться, приготуйте соус. Вершкове масло викладіть в глибоку сковороду та нагрійте. Додайте зубчики часнику та смажте на сильному вогні до золотистого кольору. Дістаньте часник.
- Додайте подрібнену цибулю й тримайте на маленькому вогні до утворення рум’яного кольору. Викладіть петрушку й смажте суміш іще 3-5 хвилин.
- Тепер додайте вершки, горіхи та доведіть вміст сковороди до кипіння. Зменшіть вогонь, додайте сіль, перець і варіть соус до густої консистенції, постійно помішуючи.
- Відварену пасту відкиньте на друшляк та перекладіть на кілька хвилин у сковороду тушкуватися в соусі.
- Викладіть готову пасту на тарілки, посипте натертим сиром.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.