ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте пасту у вершковому соусі

Паста у вершковому соусі – дуже смачна та ніжна страва. Спробуйте приготувати.

Паста у вершковому соусі – це не просто страва, а справжня смакота. Її з легкістю може приготувати кожен. Інформатор розповість рецепт.

Інгредієнти: 

  • 400 г локшини тальятеле
  • 1 ріпчаста цибулина
  • пучок петрушки
  • 2 зубчики часнику
  • 70 г твердого сиру
  • 110 г волоських горіхів
  • 40 г вершкового масла
  • 30 мл вершків 20%
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Часник почистіть від лушпиння. Цибулю почистіть та наріжте невеликими кубиками. Подрібніть петрушку.
  2. Твердий сир натріть на тертці.
  3. Очищені волоські горіхи висипте на суху сковороду та підсмажте до появи приємного аромату. Зніміть з плити. Коли горіхи достатньо охолонуть, подрібніть їх ножем.
  4. У каструлі протягом 10-12 хвилин відварюйте пасту. Додайте дрібку солі.
  5. Поки паста вариться, приготуйте соус. Вершкове масло викладіть в глибоку сковороду та нагрійте. Додайте зубчики часнику та смажте на сильному вогні до золотистого кольору. Дістаньте часник.
  6. Додайте подрібнену цибулю й тримайте на маленькому вогні до утворення рум’яного кольору. Викладіть петрушку й смажте суміш іще 3-5 хвилин.
  7. Тепер додайте вершки, горіхи та доведіть вміст сковороди до кипіння. Зменшіть вогонь, додайте сіль, перець і варіть соус до густої консистенції, постійно помішуючи.
  8. Відварену пасту відкиньте на друшляк та перекладіть на кілька хвилин у сковороду тушкуватися в соусі.
  9. Викладіть готову пасту на тарілки, посипте натертим сиром.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору