ЖИТТЯ

На Бориспільщині затримали хлопця який розповсюджував наркотики по всій Україні

На Бориспільщині викрили хлопця, який розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини. Робив це через телеграм-канали та поштові відділення. 

Поліція Київщини викрила 20-річного жителя Бориспільського району, який через Telegram-канали та поштові відділення розповсюджував наркотичні засоби і психотропні речовини по всій території України. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Київській області, передає Інформатор.

Відомо, що зловмисник отримував психотропи від адміністратора і збував так само через Telegram-канали. Хлопця затримали при спробі чергового відправлення замовлення на одному з поштових відділень. Під час обшуку правоохоронці виявили у нього канабіс, зіп-пакети та електронні ваги.

У результаті проведених заходів працівники управління боротьби з наркозлочинністю Київщини перекрили канал надходження наркотичних засобів і психотропних речовин, а також скерували листи до відділу протидії кіберзлочинам в Київській області задля блокування причетних до схеми розповсюдження Telegram-каналів.

За цією справою правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно). Згідно цього, максимальний термін покарання може становити 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, що на Переяславщині зник чоловік літнього віку, його знайшли в іншому селі. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору