ЖИТТЯ

Гасили на площі понад 2 гектари: у Переяславі 8 березня було два загоряння сухої рослинності

У Переяславі минулої доби рятувальники двічі виїжджали гасити траву. Деталі.

8 березня о 15:12 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння трави у Переяславі на вулиці Краєвидній. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 15:22 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 1 га. Локалізували пожежу о 16:33 на площі 2 гектари, а ліквідували о 17:22 на тій самій площі.

Цього ж дня о 18:25 надійшло повідомлення про загоряння трави на лузі у Переяславі поблизу об’їзної дороги. О 18:35 рятувальники прибули на місце події та виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,3 га. Локалізували пожежу о 18:43 на тій же площі, а ліквідували о 18:53. Ніхто у цих пожежах не постраждав. Причини встановлюють.

Нагадаємо, що рятувальники закликали жителів Переяславщини не палити суху траву. Порушників будуть штрафувати.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору