ЖИТТЯ

Жінки у квітах: що публікували в Instagram жителі Переяслава

Що публікували переяславці в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

Цього тижня переяславці публікували в Instagram багато знімків. Найбільше вражають невимушені фото в моменті. Світлин з квітами було чимало, вони дуже гарні та додають весняного настрою. Інформатор покаже найкращі публікації.

Живі фото, або ще їх називають – фото в моменті. Багато фотографів кажуть, що саме такі знімки мають найкращий вигляд через невимушеність та щирість емоцій.

@kapiyasha

Фотографії закоханих пар – наймиліше, що можна побачити на просторах Instagram. Звичайно, фото з маленькими дітками лідирують, але романтичні знімки зачаровують погляд та змушують вірити у вічне кохання.

@trusya_11

@miss.vikk0

Знімків з квітами цього тидня було дуже багато. Напевно, це через те, що настала весна і пробудила в дівчатах ніжність та красу, яку всю зиму вони ховали під теплими куртками та шапками. А ще ж зовсім нещодавно було 8 Березня.

@alexandra_lavysh

@diana_vv8

@lina.yakovchenko

@viedernykova

@olgesha_evgesha

@natasshkkaa

@duda.nataliya

Нагадаємо, що минулого тижня переяславці в Instagram публікували знімки в новому закладі та світлини з малечею. Їх ви можете побачити тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору