ЖИТТЯ

Діти, природа та місто: що публікували в Instagram жителі Переяслава

Що публікували переяславці в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

Цього тижня переяславці публікували в Instagram різноманітні кадри із повсякденного життя. Зачаровують фото на фоні природи, підіймають настрій знімки з малечею, а світлини в місті мають чудовий вигляд. Інформатор покаже найкращі публікації.

Весною чудова ідея прогулятись з коханим вуличками міста, які “оживають” після зими. Також закохані можуть відвідати різноманітні заходи або заклади у Переяславі, яких тут чимало.

@shamardak_

@lizakrekoten

Природа прокидається, але деревця ще не розквітають. Не варто засмучуватись з цього приводу, адже природа гарна у будь-яку пору року та погодні умови. На такому фоні можна зробити дуже красиві фото.

@alina_mamaysura

@balabushkinaekaterina

@airetet

Переяслав – незвичайне місто, адже тут можна відшукати багато цікавого, а головне гарну архітектуру. Навіть звичайна прогулянка може стати проводом для фотосесії і чудових світлин.

@vladislavka_23

@barmen_05

Діти приносять в наше життя яскраві емоції, адже вони поводять себе невимушено і весело. Дорослим варто повчитись в малечі сприймати все трішки простіше.

@ttrnk_yu

@danaya_saulko

@alina_mamaysura

Нагадаємо, що минулого тижня переяславці в Instagram публікували невимушені фото в моменті та світлин з квітами. Їх ви можете побачити тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору