ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте фунчозу з куркою та овочами

Фунчоза з куркою та овочами – ситна та швидка у приготуванні страва. Ділимось рецептом.

Фунчоза – проста і смачна страва азійської кухні. Це прозора локшина з овочами, соусами та різними приправами. Рецептів багато, але по-особливому смачний з куркою, солодким перцем, морквою та огірком. Готується все в одній сковорідці дуже просто та швидко – повноцінний обід або вечеря за 15-20 хвилин. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 300 г курячого філе
  • 100 г локшини рисової
  • 1 морквина
  • 1 болгарський перець
  • 1 зубчик часнику
  • 1 огірок
  • 5-6 ст. л. соєвого соусу
  • 3 ст. л. бальзамічного оцту

Приготування:

  1. Куряче філе наріжте на невеликі шматочки, викладіть на сковороду та починайте обсмажувати. Як тільки м’ясо побіліє, додайте дрібно нарізаний часник, перемішайте.
  2. Моркву натріть як для корейської моркви та відправте до курки.
  3. Коли морква стане м’якою, додайте нарізаний солодкий перець.
  4. Коли перець пропариться і стане м’яким, додайте нарізаний соломкою свіжий огірок. Перемішайте, готуйте все разом хвилинку.
  5. Влийте соєвий соус та бальзамічний оцет, поперчіть, перемішайте.
  6. Вогонь вимкніть. Локшину приготуйте за інструкцією на упаковці. І вже готову додайте до сковороди, перемішайте і страва готова.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору