Фунчоза з куркою та овочами – ситна та швидка у приготуванні страва. Ділимось рецептом.
Фунчоза – проста і смачна страва азійської кухні. Це прозора локшина з овочами, соусами та різними приправами. Рецептів багато, але по-особливому смачний з куркою, солодким перцем, морквою та огірком. Готується все в одній сковорідці дуже просто та швидко – повноцінний обід або вечеря за 15-20 хвилин. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 300 г курячого філе
- 100 г локшини рисової
- 1 морквина
- 1 болгарський перець
- 1 зубчик часнику
- 1 огірок
- 5-6 ст. л. соєвого соусу
- 3 ст. л. бальзамічного оцту
Приготування:
- Куряче філе наріжте на невеликі шматочки, викладіть на сковороду та починайте обсмажувати. Як тільки м’ясо побіліє, додайте дрібно нарізаний часник, перемішайте.
- Моркву натріть як для корейської моркви та відправте до курки.
- Коли морква стане м’якою, додайте нарізаний солодкий перець.
- Коли перець пропариться і стане м’яким, додайте нарізаний соломкою свіжий огірок. Перемішайте, готуйте все разом хвилинку.
- Влийте соєвий соус та бальзамічний оцет, поперчіть, перемішайте.
- Вогонь вимкніть. Локшину приготуйте за інструкцією на упаковці. І вже готову додайте до сковороди, перемішайте і страва готова.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.